GOSPODA HARENDA

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 19 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Gospoda Harenda. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

27 lis 2022 o 19:35 Pyszne
13 sie 2022 o 20:42 Jedzenie bardzo dobre, placek po wegiersku 9/10, naleśniki z twarogiem 9/10, ser smażony 9/10, krokiety+barszcz 9/10, kwaśnicy jeszcze nie próbowałam.
26 mar 2022 o 9:21 Bardzo duża porcja i wszystko przepyszne, bardzo polecam
1 lut 2022 o 14:41 Fast delivery on the plus side. Sadly chicken soup was with way too much salt and food wasn't packed separately as requested it was all in one box (salad, sauce, and potato cakes) Sadly not blown away by the quality of the food. Would not recommend.
17 wrz 2021 o 19:26 Jedzenie pyszne, szybko dostarczone, gorące :) jeździmy w góry na urlop od 9 lat i pierwszy raz tutaj mamy opcję dostawy - skorzystamy pewnie nie raz :)
3 cze 2021 o 9:57 Hm nie wiem za co mają te dobre opinie ale ja nie polecam.... Mimo, że na aplikacji wyświetlał się czas w którym ma przyjść posiłek przyszedł 30 minut później i w dodatku, zimny o smaku, nie wspomnę obrzydliwe gumowe pierogi zimny ser i frytki
20 lut 2021 o 14:29 Świetny placek po węgiersku!
10 sty 2021 o 2:35 Zapiekany ser bardzo pyszny i polecam
10 gru 2020 o 17:52 Spore porcje, bardzo smaczny kotlet schabowy i kapusta zasmażana, pomidorowa zupełnie nie w moim guście (na słodko). Ogólnie polecam.